Career coach in Amsterdam

Wat kunt u doen als u hulp zoekt bij het verloop van uw carrière? Als u bent vastgelopen of als u het gevoel heeft toe te zijn aan wat nieuws? Juist, de hulp van een career coach in Amsterdam zoeken. Maak kennis met Coach Coen. Coen Hamming kan u als career coach in Amsterdam helpen met het verkrijgen van inzicht in uw situatie. Zo kunt u met een andere en kritische blik kijken naar bepaalde aspecten van uw carrière en met een opgefriste blik beslissen hoe u verder wilt. Wat hij vooral doet is u door middel van oefeningen en opdrachten meer zelfinzicht te geven. Hij zal u niet adviseren over uw carrière. Uiteindelijk is het idee dat alles vanuit uzelf komt om zo een nieuwe weg in te slaan. Interesse in Coach Coen als career coach in Amsterdam? Bel dan nu voor een afspraak.

Mijn werkwijze

Onze samenwerking begint met een intakegesprek waarin ik u mijn werkwijze verder uitleg en we samen uw coaching-vraag specificeren. Zo leren we elkaar beter kennen en kunt u voor uzelf bepalen of ik als career coach in Amsterdam goed bij u pas. Als we samen in zee gaan zal ik tijdens de daarop volgende coachsessies vanuit verschillende invalshoeken kijken naar uw denk- en handelwijze en met u bespreken hoe u bepaalde aspecten binnen uw leven zou kunnen veranderen. Ik gebruik daarvoor diverse oefeningen en technieken. Nadat we onze coachsessies gehad hebben kunnen we eventueel nog losse sessies inplannen om uw voortgang te bespreken.

Waarom Coach Coen als uw career coach in Amsterdam

Coen Hammingis een gecertificeerd personal coach in Amsterdam en heeft daarvoor meerdere opleidingen gevolgd. Als career coach in Amsterdam is hij met het volgen van een coaching opleiding van The Coaches Training Institute in California in de Verenigde Staten. Vervolgens heeft hij een internationaal certificeringstraject doorlopen. Als career coach in Amsterdam kan hij goed naar u luisteren, u de juiste vragen stellen en u helpen met het verkrijgen van zelfkennis door middel van diverse oefeningen. Coach sessies met hem duren circa een uur gemiddeld en vinden plaats in zijn praktijk in de Jordaan in Amsterdam, ofwel via Skype.

Maak gelijk een afspraak

Heeft u interesse in Coach Coen als uw career coach in Amsterdam? Maak dan gelijk een afspraak door te bellen naar 06 – 185 14 240. Voor meer informatie kunt u ook het contactformulier op de site invullen of een e-mail sturen.

Contact

Bel me terug

Bij vragen en of opmerkingen kun je contact opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.
Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.

VRAGEN?

Naam*

Email*

Uw vraag

Coach Coen
2e Goudsbloemdwarsstraat 10a 1015 JZ Amsterdam
06 – 185 14 240 info@coachcoen.nl