Coach in Amsterdam

Er zijn verschillende momenten in je leven en verschillende redenen waarom je behoefte kunt hebben aan een coach in Amsterdam. Loop je bijvoorbeeld vast in je carrière? Sta je voor een moeilijke beslissing en kom je daar niet uit? Of hebben jij en je partner relatieproblemen? Coaching helpt je begrijpen hoe je bepaalde problemen in de privé- of werksfeer kan aanpakken. De coaching gesprekken geven je inzicht in je eigen situatie door met een kritische blik te kijken naar hoe je over dingen denkt en hoe je dingen aanpakt en hoe je dit kan aanpassen, zodat je weer de regie over je leven terugkrijgt.

Uitgangspunt van een life coach

Als coach in Amsterdamga ik er vanuit dat jij van nature creatief, vindingrijk en compleet bent en uiteindelijk zelf weet wat het beste voor je is. Vaak is dit echter niet meer helder omdat limiterende gedachten, angsten en voors- en tegens in de weg zitten. Coaching helpt je om dit weer helder te krijgen voor jezelf.

Coaching helpt je om meer uit je leven te halen zowel in de persoonlijke als professionele sfeer. Coaching richt zich op het heden en de toekomst en niet zozeer op het verleden, zoals vaak in traditionele therapie het geval is. Door goed te luisteren, de juiste vragen te stellen, diverse oefeningen te doen en huiswerk mee te geven help ik jeom meer inzicht in jouw situatie te krijgen en nieuwe mogelijkheden te zien die je helpen om weer grip op je leven te krijgen.

Werkwijze coaching in Amsterdam

Het coaching traject verlooptin drie stadia waarin een persoonlijke transformatie in gang wordt gezet van wie je nu bent, naar wie je wilt zijn.

  • 1. Intakegesprek, waarin we kennismaken, de werkwijze wordt uitgelegd en jouw coaching vraag wordt gespecificeerd. Dit vormt de leidraad voor de daaropvolgende gesprekken. Daarnaast dient dit eerste gesprek om elkaar te leren kennen en te zien of jij je op je gemak voelt bij mij.
  • 2. Coachsessies, waarin er vanuit verschillende invalshoeken wordt gekeken naar hoe je denkt en handelt en hoe je veranderingen kunt aanbrengen in je leven. Ik maak hiervoor gebruik van verschillende coachtechnieken, oefeningen en opdrachten om zo datgene wat er besproken wordt, tijdens de sessie ook daadwerkelijk toe te passen.
  • 3. Onderhoud, wat inhoudt dat we na afloop van het traject nog losse sessies op langere termijn kunnen inplannen om je doelen aan te scherpen en je voortgang te toetsen.

Maak een afspraak

Op zoek naar een coach in Amsterdam, omdat je graag weer de regie over je leven terugwilt? Neem dan contact op met Coen Hamming, coach in Amsterdam. Je kunt bellen naar 06-18514240, dan plannen we direct een kennismakingsgesprek in, of het antwoordformulier invullen op deze website, dan bel ik jou.

Contact

Bel me terug

Bij vragen en of opmerkingen kun je contact opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.
Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.

VRAGEN?

Naam*

Email*

Uw vraag

Coach Coen
2e Goudsbloemdwarsstraat 10a 1015 JZ Amsterdam
06 – 185 14 240 info@coachcoen.nl