COACHING COACHES

Als coach kun je ook behoefte hebben aan je eigen coach. Bijvoorbeeld omdat je in het certificeringstraject van CTI zit (waarbij 6 uur coaching verplicht is), of omdat je de CTI leadership course volgt en je daar zoveel mogelijk uit wilt halen, of omdat je vastloopt in je carrière als coach en daar wat ondersteuning bij wilt. Ik hanteer hiervoor een gereduceerd tarief van 50,- per sessie.

Workshops & trainingen

Coaching is nog steeds een relatief nieuw en vaak onbegrepen vakgebied. Zowel aan de kant van de client als aan de kant van de coaches is er nog een hoop onduidelijkheid en verschil in opvatting over ons vakgebied. Ik vind het daarom belangrijk bij te dragen aan de verdere professionalisering van ons vak. Als community leader van de Dutch Co-Active Community organiseer ik met regelmaat workshops en trainingen voor coaches die de opleiding Co-Active Coaching hebben gevolgd van CTI, om zo hun kennis en vaardigheden te vergroten. Kijk op http://www.coactivenetwork.com voor het huidige aanbod.

 
terug

5/5

Coen is a funny and authentic coach, coaching is never boring with him

5/5

Coen voelt aan wanneer je jezelf voor de gek houdt en wanneer je bij de diepere bronnen in jezelf bent aangekomen. Hij weet een veiligheid en “natuurlijkheid” te creëren waarin niks gek of raar is om te uiten. Met zijn co-actieve coaching benadering heeft hij een vorm gevonden die veel verder gaat dan praten over, je duikt in jezelf en komt er vollediger uit.

5/5

Ik heb erg veel gehad aan mijn coaching sessies met Coen. Ik heb nu een veel beter beeld van wat ik wil en wat er allemaal mogelijk is.’

5/5

Het is heel fijn om hele persoonlijke coaching gesprekken te hebben, zonder dat het zwaar, of vermoeiend is. De coaching gesprekken gaven mij juist veel energie en zin om aan de slag te gaan.

5/5

Coen is een charmante coach die nieuwsgierig is en goed kan luisteren. Hij heeft veel inzicht in anderen en durft dat inzicht te gebruiken in het belang van de ander. Coen heeft iets speels en lichtvoetigs. Als coach experimenteert hij met onconventionele methoden.

5/5

Coen heeft een ontwapenende mix van diepe interesse en jeugdige verleidelijkheid die zorgt dat je, vanuit een kabbelend bestaan, plots een nieuwe wending in je leven ziet.

4/5

Je staat verbaasd van de resultaten en de ontdekkingen die je tijdens de coachingsessie ervaart! Hij zet je aan het denken en daagt je uit om tot handelen over te gaan. Coen was voor mij een geweldige coach! Thanks!

Coach Coen
2e Goudsbloemdwarsstraat 10a 1015 JZ Amsterdam
06 – 185 14 240 info@coachcoen.nl