Executive coaching in Amsterdam

Coach Coen is een gecertificeerde personal coach gevestigd in Amsterdam. Als coach biedt hij onder meer executive coaching in Amsterdam aan. Bij executive coaching in Amsterdam leert u over leiderschap. Als personal coach gaat Coen daarbij niet inhoudelijk in op uw functie, maar meer op uw hoedanigheid als leider en de houding die u daarbij aanneemt. Coen leert u uzelf te zijn als leider, zodat u op die manier vanuit uzelf de omstandigheden kunt creëren voor het behalen van succes. Met executive coaching in Amsterdam leert u uiteindelijk vooral uzelf begrijpen. Vervolgens kunt u uw eigen kwaliteiten en eigenschappen gebruiken om de best mogelijke leider te worden die u kunt worden. Wilt u uw vaardigheden als leider verbeteren? Bel dan direct voor een afspraak.

Mijn werkwijze

We beginnen met een intakegesprek waarin we kennismaken en ik mijnwerkwijze verder aan u uitleg. Vervolgens hebben we meerdere coaching sessies waarin we in onze gesprekken de nadruk leggen op hoe we uw leven op positieve wijze kunnen veranderen. Tijdens die gesprekken maak ik gebruik van een variatie aan oefeningen en geef ik u opdrachten mee voor thuis. Met executive coaching in Amsterdam ligt de nadruk dus niet op het geven van advies, maar het bieden van inzicht in hoe u uw leven kunt veranderen.

Over Coach Coen

Coen Hammingis een gecertificeerd personal coach in Amsterdam en heeft daarvoor meerdere opleidingen gevolgd. Hij is begonnen met een coaching opleiding van The Coaches Training Institute in California, waarna hij een internationaal certificeringstraject heeft doorlopen. Als personal coach kan hij tijdens executive coaching in Amsterdam goed naar u luisteren, u de juiste vragen stellen en u uzelf opnieuw laten uitvinden door middel van verschillende oefeningen.

Maak gelijk een afspraak voor executive coaching in Amsterdam

Heeft u interesse in executive coaching in Amsterdam van Coach Coen? Maak dan gelijk een afspraak door te bellen naar 06 – 185 14 240. Voor meer informatie kunt u ook het contactformulier op de site invullen of een e-mail sturen.

Contact

Bel me terug

Bij vragen en of opmerkingen kun je contact opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.
Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.

VRAGEN?

Naam*

Email*

Uw vraag

Coach Coen
2e Goudsbloemdwarsstraat 10a 1015 JZ Amsterdam
06 – 185 14 240 info@coachcoen.nl