Hulp bij relatieproblemen

Kunnen jullie wel wat hulp gebruiken van een professional, omdat jij en je partner relatieproblemen hebben? Dan zijn jullie van harte welkom in mijn coaching praktijk in Amsterdam. Ik help jullie graag bij jullie relatieproblemen door de gesprekken te begeleiden en jullie te helpen dichter bij elkaar te komen.Wat ik vaak tegen kom bij mensen die op zoek zijn naar hulp bij relatieproblemen, is dat beiden partijen gericht zijn op hun eigen gelijk. De ander heeft het meestal verkeerd gedaan en die moet dus veranderen. Samen tot een oplossing komen is dan vrij lastig. Er ontstaat een impasse omdat beide partijen zich bedreigt voelen en niet gehoord of gezien. En waar ooit de relatie begon met een sterk gevoel van samen zijn, staan jullie nu tegenover elkaar.

Relatieproblemen oplossen

De reden dat jij en jouw partner op zoek zijn naar hulp bij jullie relatieproblemen kan verschillende oorzaken hebben.In de coaching gesprekken proberen we daar eerst een helder beeld van te krijgen. Samen gaan we er in de vervolggesprekken voor zorgen dat jullie weer dichter tot elkaar komen doordat je leert hoe je beter met elkaar kan communiceren en elkaar zo beter kan begrijpen.

In de gesprekken gaan we op zoek naar overeenkomsten en naar punten waarin jullie elkaar kunnen vinden, in plaats van waar jullie lijnrecht tegenover elkaar staan. Naast de gezamenlijke gesprekken, kan het soms ook nuttig zijn om individuele coaching gesprekken te hebben die gericht zijn op jouw aandeel in het geheel en hoe je dat kan verbeteren, los van wat de ander doet. Dit heeft uiteindelijk ook weer een positieve werking op jullie relatie.

Maak een afspraak

Zijn jullie op zoek naarhulp bij relatieproblemen van een gecertificeerde relatie coach? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek. Ik leg dan meer uit over mijn werkwijze en proberen we zoveel mogelijk duidelijkheid te krijgen over jullie hulpvraag. Je kunt een afspraak maken door het contactformulier op de website in te vullen, of te bellen met 06-18514240.

Contact

Bel me terug

Bij vragen en of opmerkingen kun je contact opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.
Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.

VRAGEN?

Naam*

Email*

Uw vraag

Coach Coen
2e Goudsbloemdwarsstraat 10a 1015 JZ Amsterdam
06 – 185 14 240 info@coachcoen.nl