Leiderschap coaching

Een leider creëert de omstandigheden voor succes voor alle betrokkenen inclusief de leider zelf. Leiderschap gaat dus niet zozeer over de functie die je bekleedt op je werk, maar is meer een levenshouding. Leiders zijn het meest innemend als ze zichzelf de toestemming geven zichzelf te zijn. In plaats van je dingen aan te leren, gaat leiderschap coaching eigenlijk meer over dingen af te leren die jou ervan weerhouden jezelf te zijn. Je leert meer over jouw kwaliteiten en eigenschappen die jij kan inzetten om een sterke leider te zijn. In de coaching gesprekken leer je jezelf dus beter te begrijpen. Daarnaast leer je hoe je als leider samenwerkt met anderen en hoe je anderen beter kan begrijpen. Tenslotte leer je verschillende vormen van leiderschap.


 
terug

5/5

Coen is a funny and authentic coach, coaching is never boring with him

5/5

Coen voelt aan wanneer je jezelf voor de gek houdt en wanneer je bij de diepere bronnen in jezelf bent aangekomen. Hij weet een veiligheid en “natuurlijkheid” te creëren waarin niks gek of raar is om te uiten. Met zijn co-actieve coaching benadering heeft hij een vorm gevonden die veel verder gaat dan praten over, je duikt in jezelf en komt er vollediger uit.

5/5

Ik heb erg veel gehad aan mijn coaching sessies met Coen. Ik heb nu een veel beter beeld van wat ik wil en wat er allemaal mogelijk is.’

5/5

Het is heel fijn om hele persoonlijke coaching gesprekken te hebben, zonder dat het zwaar, of vermoeiend is. De coaching gesprekken gaven mij juist veel energie en zin om aan de slag te gaan.

5/5

Coen is een charmante coach die nieuwsgierig is en goed kan luisteren. Hij heeft veel inzicht in anderen en durft dat inzicht te gebruiken in het belang van de ander. Coen heeft iets speels en lichtvoetigs. Als coach experimenteert hij met onconventionele methoden.

5/5

Coen heeft een ontwapenende mix van diepe interesse en jeugdige verleidelijkheid die zorgt dat je, vanuit een kabbelend bestaan, plots een nieuwe wending in je leven ziet.

4/5

Je staat verbaasd van de resultaten en de ontdekkingen die je tijdens de coachingsessie ervaart! Hij zet je aan het denken en daagt je uit om tot handelen over te gaan. Coen was voor mij een geweldige coach! Thanks!

Coach Coen
2e Goudsbloemdwarsstraat 10a 1015 JZ Amsterdam
06 – 185 14 240 info@coachcoen.nl