Life Coach in Amsterdam

Ben je vastgelopen in je carrière?
Sta je voor een moeilijke beslissing en kom je daar niet uit?
Of lukt het je maar niet om een stabiele relatie te hebben?
En heb je behoefte om met een life coach in Amsterdam te praten over hoe u bepaalde problemen in de privé- of werksfeer kunt aanpakken?
Dan nodig ik je van harte uit voor een kennismaking. Ik ben gecertificeerd life coach in Amsterdam en help je om inzicht te krijgen in je eigen situatie door met een kritisch blik te kijken naar hoe je over dingen denkt en hoe je dingen aanpakt en hoe je dit kan aanpassen, zodat je weer de regie over je leven terugkrijgt, zowel in je werk als privé.

Uitgangspunt van een life coach

Als life coach in Amsterdam ga ik er vanuit dat jij van nature creatief, vindingrijk en compleetbent en uiteindelijk zelf weet wat het beste voor je is. Vaak is dit echter niet meer helder doordat limiterende gedachten, angsten en voors- en tegens in de weg zitten. Een life coach helpt je tijdens het coachingstraject om dit opnieuw helder te krijgen.

Een Life coach helpt je om meer uit je persoonlijke en professionele leven te halen doordat de coaching zich richt op het heden en de toekomst en niet zozeer op het verleden, zoals vaak in traditionele therapie het geval is. Als life coach help en stimuleerik jou in dit proces door goed te luisteren, de juiste vragen te stellen, diverse oefeningen te doen en huiswerk mee te geven zodat jij inzicht injouwsituatie krijgt en nieuwe mogelijkheden ziet die je helpen om meer grip te krijgen op je leven.

Werkwijze van Coen Hamming, life coach in Amsterdam

Life coaching verloopt volgens drie stadia waarin een persoonlijke transformatie in gang wordt gezet van wie je nu bent, naar wie je wilt zijn. De drie stadia verlopen als volgt:

  • 1. Intakegesprek: tijdens deze kennismaking wordt de werkwijze uitgelegd en wordt jouw coaching vraag gespecificeerddie de leidraad vormt voor de daarop volgende gesprekken. Daarnaast dient dit eerste gesprek om elkaar te leren kennen en te zien of jij je prettig voelt bij mij.
  • 2. Coachsessies: hierin wordt er vanuit verschillende invalshoeken gekeken naar hoe je denkt en handelt en hoe je veranderingen kunt aanbrengen in je leven. Dit wordt gedaan doormiddel van verschillende coachtechnieken, oefeningen en opdrachten om zo datgene wat er besproken wordt, tijdens de sessie ook daadwerkelijk toe te passen.
  • 3. Onderhoud: Na afsluiting van het coaching traject kan er behoefte ontstaan om na een tijdje je doelen aan te scherpen en je voortgang te toetsen. Hiervoor kunnen er losse coaching afspraken gemaakt worden.

Contact opnemen

Zoek je een Life Coach in Amsterdam? Neem dan contact op met life coach Coen Hamming door het contactformulier op de website in te vullen, of te bellen met 06-18514240. Wij kunnen dan gelijkeen intakegesprek inplannen.

Contact

Bel me terug

Bij vragen en of opmerkingen kun je contact opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.
Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.

VRAGEN?

Naam*

Email*

Uw vraag

Coach Coen
2e Goudsbloemdwarsstraat 10a 1015 JZ Amsterdam
06 – 185 14 240 info@coachcoen.nl