Life Coach

Coen Hamming, 1972
Professional Co-Active Coach

life coaching vragen

Education

  • Co-Active Coaching, by Coaches Training Institute, San Rafael – California USA
  • International certified by CTI
  • Leadership training at CTI, Sitges – Spain
  • You can find more information about co-active coaching at www.thecoaches.com
  • EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) training and certification by P. Baldé

The main starting point for life coaching is that the client is naturally creative, resourceful and complete – fully capable of finding his own answers to all the challenges that life can bring. But sometimes there are blockages. Advice and instructions often don’t provide the lasting solutions that you’re looking for. The life coach helps you, by listening and asking specific questions, to take control of your life again.

CERTIFIED PERSONAL COACH

To set me apart from other life coaches, I’ve followed an international certifying course besides the regular CTI training and CTI’s 9 months Leadership course.

certified professional coactive coach
certified professional coactive coach

5/5

Coen is a funny and authentic coach, coaching is never boring with him

5/5

Coen voelt aan wanneer je jezelf voor de gek houdt en wanneer je bij de diepere bronnen in jezelf bent aangekomen. Hij weet een veiligheid en “natuurlijkheid” te creëren waarin niks gek of raar is om te uiten. Met zijn co-actieve coaching benadering heeft hij een vorm gevonden die veel verder gaat dan praten over, je duikt in jezelf en komt er vollediger uit.

5/5

Ik heb erg veel gehad aan mijn coaching sessies met Coen. Ik heb nu een veel beter beeld van wat ik wil en wat er allemaal mogelijk is.’

5/5

Het is heel fijn om hele persoonlijke coaching gesprekken te hebben, zonder dat het zwaar, of vermoeiend is. De coaching gesprekken gaven mij juist veel energie en zin om aan de slag te gaan.

5/5

Coen is een charmante coach die nieuwsgierig is en goed kan luisteren. Hij heeft veel inzicht in anderen en durft dat inzicht te gebruiken in het belang van de ander. Coen heeft iets speels en lichtvoetigs. Als coach experimenteert hij met onconventionele methoden.

5/5

Coen heeft een ontwapenende mix van diepe interesse en jeugdige verleidelijkheid die zorgt dat je, vanuit een kabbelend bestaan, plots een nieuwe wending in je leven ziet.

4/5

Je staat verbaasd van de resultaten en de ontdekkingen die je tijdens de coachingsessie ervaart! Hij zet je aan het denken en daagt je uit om tot handelen over te gaan. Coen was voor mij een geweldige coach! Thanks!

Coach Coen
2e Goudsbloemdwarsstraat 10a 1015 JZ Amsterdam
06 – 185 14 240 info@coachcoen.nl