Loopbaan coach in Amsterdam

Een loopbaan coach in Amsterdam kan u verder helpen in uw carrière. Door samen maar uzelf te kijken en kritisch op uzelf te zijn kunt u met een andere blik beslissingen maken en naar keerpunten in uw carrière kijken. Zo haalt u het beste uit uzelf met een loopbaan coach in Amsterdam. Coach Coen is een gecertificeerd personal coach die onder meer als loopbaan coach in Amsterdam actief is. Vanuit zijn praktijk in de Jordaan bespreekt u samen met hem hoe u problemen en mogelijkheden in uw leven kunt aanpakken. De nadruk ligt daarbij het op uzelf als persoon. Door te kijken naar uw kwaliteiten en eigenschappen en u niet simpelweg advies te volgen ontwikkelt u zich als persoon. Behoefte aan een loopbaan coach in Amsterdam? Bel dan nu met Coach Coen voor een afspraak.

Mijn visie en werkwijze

We beginnen onze samenwerking met een intakegesprek waarin ik u mijn werkwijze uitleg en we uw coaching-vraag nader specificeren. Met deze kennismaking kunt u tevens voor uzelf bepalen of ik als loopbaan coach in Amsterdam goed bij u pas. Als we samen in zee gaan zal ik tijdens de daarop volgende coachsessies vanuit verschillende invalshoeken kijken naar uw denk- en handelwijze. Op basis daarvan kan ik met u bespreken hoe u bepaalde aspecten binnen uw leven zou kunnen veranderen. Ik gebruik daarbij verschillende oefeningen en coachtechnieken.

Coach Coen als uw loopbaan coach in Amsterdam

Coen Hammingis een gecertificeerd personal coach in Amsterdam en heeft daarvoor meerdere opleidingen gevolgd. Als loopbaan coach in Amsterdam begon hij zijn opleiding aan The Coaches Training Institute in California (Verenigde Staten). Daarna heeft hij een internationaal certificeringstraject doorlopen. Als loopbaan coach in Amsterdam kan hij goed naar u luisteren, u de juiste vragen stellen en u helpen met het verkrijgen van zelfkennis. Een coach sessie met Coen duurt gemiddeld een uur en is altijd volledig vertrouwelijk.

Maak gelijk een afspraak

Heeft u interesse in Coach Coen als uw loopbaan coach in Amsterdam? Maak dan gelijk een afspraak door te bellen naar 06 – 185 14 240. Voor meer informatie kunt u ook het contactformulier op de site invullen of een e-mail sturen.

Contact

Bel me terug

Bij vragen en of opmerkingen kun je contact opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.
Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.

VRAGEN?

Naam*

Email*

Uw vraag

Coach Coen
2e Goudsbloemdwarsstraat 10a 1015 JZ Amsterdam
06 – 185 14 240 info@coachcoen.nl