Loopbaan coaching

Ben je vastgelopen in je carrière en heb je de behoefte aan loopbaan coaching? Dan ben je van harte welkom voor een kennismaking bij Coach Coen om te praten over hoe je bepaalde problemen in de privé- of werksfeer kunt aanpakken. Door middel van loopbaan coaching help ik je om inzicht te krijgen in je eigen situatie door met een kritische blik te kijken naar hoe je over dingen denkt, hoe je zaken aanpakt en hoe je dit kunt aanpassen, zodat je weer de regie over je leven terugkrijgt.

Werkwijze van loopbaan coach Coen Hamming

Loopbaan coaching verloopt volgens drie stadia waarin een persoonlijke transformatie in gang wordt gezet van wie je nu bent, naar wie je wilt zijn. We beginnen altijd met een intakegesprek waarin we kennis maken met elkaar, de werkwijze wordt uitgelegd en jouw loopbaan coaching-vraag wordt gespecificeerd. Dit vormt de leidraad voor de volgende gesprekken. Daarnaast dient dit eerste gesprek om elkaar te leren kennen en te zien of jij je prettig voelt bij mij.

De tweede fase bestaat uit loopbaan coachsessies, waarin er vanuit verschillende invalshoeken gekeken wordt naar hoe je denkt en handelt en hoe je veranderingen kunt aanbrengen in je leven. Hiervoor gebruik ik diverse coachtechnieken, oefeningen en opdrachten. De derde en laatste fase gaat over onderhoud: na afsluiting van het coachingstraject kan er behoefte ontstaan om na een tijdje je doelen aan te scherpen en je voortgang te toetsen. Hiervoor kunnen er losse coachsessies gemaakt worden.

Uitgangspunt van loopbaan coaching

Bij mijn loopbaan coaching ga ik er vanuit dat jij van nature creatief, vindingrijk en compleet bent en uiteindelijk zelf weet wat het beste voor je is. Wanneer je vastloopt in je carrière komt dit vaak doordat limiterende gedachten, angsten en voors- en tegens je in de weg zitten. Loopbaan coaching helpt om dit voor jezelf opnieuw helder te krijgen. Bij loopbaan coaching:

  • Word je geholpen om meer uit je persoonlijke en professionele leven te halen
  • Ligt de focus op het heden en de toekomst en niet zozeer op het verleden, zoals vaak in traditionele therapie het geval is.
  • Word je geholpen en gestimuleerd in dit proces door een coach die goed luistert, de juiste vragen te stelt, diverse oefeningen met je doet en huiswerk meegeeft zodat jij inzicht in jouw situatie krijgt en nieuwe mogelijkheden ziet die je helpen om meer grip te krijgen op je leven.

Neem contact op

Heb je het gevoel dat loopbaan coaching jou kan helpen in je carrière? Neem dan contact op met gecertificeerd loopbaan coach, Coen Hamming, door het contactformulier op de website in te vullen of door te bellen naar 06-18514240. Wij kunnen dan gelijk een intakegesprek inplannen.

Contact

Bel me terug

Bij vragen en of opmerkingen kun je contact opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.
Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.

VRAGEN?

Naam*

Email*

Uw vraag

Coach Coen
2e Goudsbloemdwarsstraat 10a 1015 JZ Amsterdam
06 – 185 14 240 info@coachcoen.nl