Personal coach in Amsterdam

Heb je het idee dat je wel hulp kunt gebruiken van een personal coach in Amsterdam, omdat je bijvoorbeeld bent vastgelopen in je carrière? Of een moeilijke beslissing moet nemen waar je niet uit komt? Of omdat het je maar niet lukt om een stabiele relatie te hebben? Dan nodig ik je van harte uit voor een kennismaking. Ik ben een gecertificeerdpersonal coach in Amsterdamdie je kan helpen om inzicht te krijgen in je eigen situatie. Dit doe ik door samen met jou met een kritische blik te kijken naar hoe je over dingen denkt, hoe je dingen aanpakt en hoe je dit kan veranderen. Zo krijg jij weer de regie over je leven terug zowel in de werk- als privé-sfeer.

Personal coach uitgangspunten

Als personal coach in Amsterdamhelp ik je om meer uit je persoonlijke en professionele leven te halen: ik richt mij met de sessies op het heden en de toekomst en niet zozeer op het verleden. Dit wordt in traditionele therapie wel vaak gedaan. In de coachsessies help en stimuleer ik jou in dit proces door goed te luisteren, de juiste vragen te stellen, oefeningen te doen en huiswerk mee te geven zodat jij inzicht in jouw situatie krijgt en nieuwe mogelijkheden ziet die je helpen om de regie in je leven terug te vinden.

Als personal coach ga ik er vanuit dat jij van jezelf creatief, vindingrijk en heel bent en uiteindelijk zelf weet wat het beste voor je is. Vaak is dit echter niet meer helder vanwege limiterende gedachten, angsten en voors- en tegens die in de weg zitten. Een personal coach zorgt ervoor dat dit opnieuw duidelijk wordt voor jezelf.

Werkwijze personal coach Coen Hamming

In het personal coaching traject doorloop je drie stadia waarin een persoonlijke transformatie in gang wordt gezet van wie je nu bent, naar wie je wilt zijn. De stadia zijn als volgt:

  • 1. Intakegesprek: tijdens deze kennismaking wordt de werkwijze uitgelegd en wordt jouw coaching vraag gespecificeerd die de leidraad vormt voor de daarop volgende gesprekken. Daarnaast dient dit eerste gesprek om elkaar te leren kennen en te zien of jij je prettig voelt bij mij.
  • 2. Coachsessies: hierin wordt er vanuit verschillende invalshoeken gekeken naar hoe je denkt en handelt en hoe je veranderingen kunt aanbrengen in je leven d.m.v. verschillende coachtechnieken, oefeningen en opdrachten die je helpen om datgene wat er besproken wordt tijdens de sessie ook daadwerkelijk toe te passen.
  • 3. Als er na de sessies behoefte ontstaat om na een tijdje je doelen aan te scherpen en je voortgang te toetsen kun je bij mij losse afspraken inplannen.

Contact opnemen met personal coach Coen Hamming

Zoek je een gecertificeerd personal coach in Amsterdamdie jou kan helpen om meer grip op je leven te krijgen? Neem dan contact op met personal Coach Coen Hamming. Dit kan door het contactformulier op de website in te vullen of door te bellen met 06-18514240. Wij kunnen dan gelijk een intakegesprek inplannen.

Contact

Bel me terug

Bij vragen en of opmerkingen kun je contact opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.
Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.

VRAGEN?

Naam*

Email*

Uw vraag

Coach Coen
2e Goudsbloemdwarsstraat 10a 1015 JZ Amsterdam
06 – 185 14 240 info@coachcoen.nl