Personal Coach

Coen Hamming, 1972
Professional Personal Coachlife coaching vragen

Opleiding

  • Co-Active Coaching, door Coaches Training Institute, San Rafael – California USA
  • Internationale certificering door CTI
  • Leadership training door CTI, Sitges – Spanje
  • Meer informatie over Co-Active Coaching vind je op www.thecoaches.com
  • EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) training en certificering door P. Baldé.

Als Personal Coach in Amsterdam ga ik er van uit dat mijn cliënten creatief, vindingrijk en compleet zijn. Uiteindelijk zijn zij de enige die weten wat het beste voor hen is. Vaak is deze visie en zelfvertrouwen echter vertroebeld door meerdere voors en tegens, angsten en gedachtenspinsels die in de weg zitten. Door goed te luisteren, de juiste vragen te stellen, coaching oefeningen te doen en ‘huiswerk’ mee te geven helpt de personal coach deze visie duidelijk in beeld te brengen en de cliënt de macht over zijn of haar leven te laten hervinden. De coaching technieken die ik gebruik komen voort uit RET, NLP, gestalttherapie en andere coaching- en therapie vormen.

Gecertificeerd Personal Coach

Na de coaching opleiding van The Coaches Training Institute heb ik een internationaal certificeringstraject doorlopen. Daarnaast ben ik gecertificeerd EMDR therapeut.

certified professional coactive coach
certified professional coactive coach

5/5

Coen is a funny and authentic coach, coaching is never boring with him

5/5

Coen voelt aan wanneer je jezelf voor de gek houdt en wanneer je bij de diepere bronnen in jezelf bent aangekomen. Hij weet een veiligheid en “natuurlijkheid” te creëren waarin niks gek of raar is om te uiten. Met zijn co-actieve coaching benadering heeft hij een vorm gevonden die veel verder gaat dan praten over, je duikt in jezelf en komt er vollediger uit.

5/5

Ik heb erg veel gehad aan mijn coaching sessies met Coen. Ik heb nu een veel beter beeld van wat ik wil en wat er allemaal mogelijk is.’

5/5

Het is heel fijn om hele persoonlijke coaching gesprekken te hebben, zonder dat het zwaar, of vermoeiend is. De coaching gesprekken gaven mij juist veel energie en zin om aan de slag te gaan.

5/5

Coen is een charmante coach die nieuwsgierig is en goed kan luisteren. Hij heeft veel inzicht in anderen en durft dat inzicht te gebruiken in het belang van de ander. Coen heeft iets speels en lichtvoetigs. Als coach experimenteert hij met onconventionele methoden.

5/5

Coen heeft een ontwapenende mix van diepe interesse en jeugdige verleidelijkheid die zorgt dat je, vanuit een kabbelend bestaan, plots een nieuwe wending in je leven ziet.

4/5

Je staat verbaasd van de resultaten en de ontdekkingen die je tijdens de coachingsessie ervaart! Hij zet je aan het denken en daagt je uit om tot handelen over te gaan. Coen was voor mij een geweldige coach! Thanks!

Coach Coen
2e Goudsbloemdwarsstraat 10a 1015 JZ Amsterdam
06 – 185 14 240 info@coachcoen.nl