Persoonlijke coach in Amsterdam

Moet je een moeilijke beslissing maken en kom je daar niet uit?
Loop je vast in je carrière? Of lukt het je niet om een stabiele relatie te hebben?
Dit zijn een paar voorbeelden waarom mensen op zoek gaan naar een persoonlijke coach in Amsterdam. Ik ben gecertificeerd als persoonlijke coach en kanje helpen om inzicht te krijgen in je eigen situatie door met een kritisch blik te kijken naar hoe je over dingen denkt, hoe je dingen aanpakt en hoe je dit kan verbeteren zodat je weer de regie over je leven terugkrijgt, zowel in je werk als privé.

Werkwijze persoonlijke coach Coen Hamming

Hulp van mij als persoonlijke coach verloopt volgens drie stadia waarin een transformatie in gang wordt gezet van wie je nu bent, naar wie je wilt zijn. We starten met een kennismakingsgesprek, waarin ik uitleg hoe ik werk en jouw hulpvraag wordt gespecificeerd. Dit vormt de leidraad voor de volgende gesprekken. Dit eerste gesprek is er ook om elkaar te leren kennen en te zien of jij je prettig voelt bij mij.

Daarna starten we met de coachsessies waarin we vanuit verschillende invalshoeken kijken naar hoe je denkt en handelt en hoe je veranderingen kunt aanbrengen in jouw leven. Hier gebruik ik diverse coachtechnieken, oefeningen en opdrachten voor. Na afloop van het coaching traject is er ruimte voor losse afspraken om jouw doelen opnieuw aan te scherpen.

Uitgangspunt van een persoonlijke coach

Een persoonlijke coach gaat uit van jouw eigen kunnen: uiteindelijk weet je zelf wat het beste voor je is. Limiterende gedachten, angsten en voors- en tegens zitten echter vaak in de weg en maken dat het niet meer helder is voor je. Als persoonlijke coach help ik je om dit opnieuw duidelijk te krijgen zodat je weer verder kunt en meer uit je persoonlijke en professionele leven kan halen.Ik help en stimuleer jou in dit proces door:

  • goed te luisteren
  • de juiste vragen te stellen
  • diverse oefeningen te doen en
  • door opdrachten mee te geven

Hierdoor krijg je inzicht in jouw situatie en zie je nieuwe mogelijkheden die je helpen om meer grip te krijgen op je leven.

Contact opnemen

Zoek je een persoonlijke coach in Amsterdam? Neem dan contact op met Coen Hamming, door het contactformulier op de website in te vullen of door te bellen met 06-18514240.

Contact

Bel me terug

Bij vragen en of opmerkingen kun je contact opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.
Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.

VRAGEN?

Naam*

Email*

Uw vraag

Coach Coen
2e Goudsbloemdwarsstraat 10a 1015 JZ Amsterdam
06 – 185 14 240 info@coachcoen.nl