Persoonlijke ontwikkeling in Amsterdam

Soms kan het zijn dat u het gevoel hebt dat u vastloopt in uw leven. Als dingen moeizaam gaan op uw werk, als een stabiele relatie hebben niet wil, als u moeilijke beslissingen te maken heeft maar niet goed kan bepalen wat u wilt. Door op zoek te gaan naar persoonlijke ontwikkeling in Amsterdam kunt u uzelf beter leren kennen en op positieve wijze veranderen. Als personal coach zal Coen Hamming u niet adviseren op moeilijke punten in uw leven, maar u helpen bij het verkrijgen van zelfinzicht en verdere persoonlijke ontwikkeling in Amsterdam. Door middel van diverse gesprekken en oefeningen krijgt u van uzelf weer een idee hoe u dingen het beste kunt aanpakken en hoe u weer grip op het leven krijgt. Op zoek naar persoonlijke ontwikkeling in Amsterdam? Maak dan nu een afspraak met Coach Coen.

Mijn werkwijze

We maken kennis met elkaar in een eerste intakegesprek. In dat gesprek bespreken we uw wensen en behoeftes en leg ik mijnwerkwijze met betrekking tot uw persoonlijke ontwikkeling in Amsterdam verder aan u uit. In de coaching sessies daarop focussen we ons op problematische aspecten aan uw leven en hoe we deze op positieve wijze kunnen veranderen. Daarbij wordt de nadruk gelegd op u als persoon. We kijken naar uw kwaliteiten en eigenschappen. Door nieuw inzicht in uzelf komen de veranderingen uit uzelf wat betreft uw persoonlijke ontwikkeling in Amsterdam. Niet door het simpelweg opvolgen van advies.

Over Coen Hamming

Coen Hammingis een gecertificeerd personal coach in Amsterdam en heeft daarvoor meerdere opleidingen gevolgd. Hij is begonnen met een coaching opleiding van The Coaches Training Institute in California, waarna hij een internationaal certificeringstraject heeft doorlopen. Als personal coach kan hij tijdens uw persoonlijke ontwikkeling in Amsterdam:

  • goed naar u luisteren;
  • u de juiste vragen stellen;
  • diverse oefeningen met u doen en;
  • u opdrachten voor thuis meegeven.

Maak direct een afspraak voor persoonlijke ontwikkeling in Amsterdam

Bent u op zoek naar verdere persoonlijke ontwikkeling in Amsterdam? Coach Coen helpt u graag verder. Maak direct een afspraak door te bellen naar 06 – 185 14 240. Voor meer informatie kunt u ook het contactformulier op de site invullen of een e-mail sturen.

Contact

Bel me terug

Bij vragen en of opmerkingen kun je contact opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.
Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.

VRAGEN?

Naam*

Email*

Uw vraag

Coach Coen
2e Goudsbloemdwarsstraat 10a 1015 JZ Amsterdam
06 – 185 14 240 info@coachcoen.nl