Relatietherapie in Amsterdam

Wat ik het meeste tegen kom bij mensen die op zoek zijn naarrelatietherapie in Amsterdamis dat beide partijen gericht zijn op hun eigen gelijk. De ander heeft het meestal gedaan en moet dus veranderen. Maar aangezien de ander er vaak net zo over denkt ontstaat een impasse. Beide partijen voelen zich bedreigt, niet gehoord of gezien en waar ooit de relatie begon met een sterk wij gevoel is er nu een ik tegen jou gevoel.

Relatietherapie van Coach Coen

Er kunnenveleoorzaken zijn die maken dat een relatie vastloopt en maken dat je op zoek gaat naar relatietherapie in Amsterdam.In relatietherapie leer je hoe je beter met elkaar kan communiceren en zo elkaar beter kan begrijpen. De relatiecoach begeleidt de gesprekken en zorgt dat beide partijen gehoord worden en weer dichter tot elkaar komen. In de gesprekken gaan we op zoek naar waar de overeenkomsten zijn en waar jullie elkaar vinden, in plaats van tegenover elkaar staan. Naast de gezamenlijke gesprekken kan het nuttig zijn ook individuele coaching gesprekken te hebben die gericht zijn op jouw aandeel in het geheel en hoe je dat kan verbeteren, los van wat de ander doet.

Neem contact op

Zoeken jij en je partner naarrelatietherapie in Amsterdam? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek waarin jullie uitgebreide uitleg krijgen over mijn werkwijze en we meer duidelijkheid krijgen over jullie hulpvraag. Vul het contactformulier in op de website zodat we een eerste afspraak kunnen inplannen.

Contact

Bel me terug

Bij vragen en of opmerkingen kun je contact opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.
Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.

VRAGEN?

Naam*

Email*

Uw vraag

Coach Coen
2e Goudsbloemdwarsstraat 10a 1015 JZ Amsterdam
06 – 185 14 240 info@coachcoen.nl