Werkwijze

Het eerste gesprek is een intakegesprek. In deze kennismaking leg ik mijn werkwijze uit en specificeren we je coaching-vraag. Dit is de leidraad voor de daarop volgende gesprekken.

Coachingsessies

Vanuit verschillende invalshoeken bekijken we hoe je veranderingen kunt aanbrengen in je leven. Ik maak gebruik van verschillende coachingtechnieken en oefeningen en geef opdrachten mee om zo datgene wat we besproken hebben in de coaching sessie ook daadwerkelijk toe te passen in je dagelijkse leven.

Onderhoud

Na afloop kun je behoefte hebben om weer even je doelen aan te scherpen en je voortgang te toetsen. Hiervoor kunnen we losse coaching afspraken maken.

Coach in Amsterdam

Zoek je een life coach in Amsterdam? Dan kun je terecht in mijn praktijk in de Jordaan. Van Maandag t/m zondag van 12:00 tot 22:00.

Coach buiten Amsterdam

Voor coaching gesprekken buiten Amsterdam ben ik bereikbaar via de telefoon of via Skype. Het is misschien een beetje wennen in het begin om je coach niet te kunnen zien, maar over het algemeen wordt deze vorm van coaching als zeer prettig ervaren.

Wat doe ik niet?

Wat doe ik wel?

Ik geef dus geen advies, maar zet een transformatie in gang die je blijvend verandert. Door deze transformatie van wie je bent naar wie je wilt zijn zullen oude ‘problemen’ en obstakels bijna als vanzelf oplossen.

5/5

Coen is a funny and authentic coach, coaching is never boring with him

5/5

Coen voelt aan wanneer je jezelf voor de gek houdt en wanneer je bij de diepere bronnen in jezelf bent aangekomen. Hij weet een veiligheid en “natuurlijkheid” te creëren waarin niks gek of raar is om te uiten. Met zijn co-actieve coaching benadering heeft hij een vorm gevonden die veel verder gaat dan praten over, je duikt in jezelf en komt er vollediger uit.

5/5

Ik heb erg veel gehad aan mijn coaching sessies met Coen. Ik heb nu een veel beter beeld van wat ik wil en wat er allemaal mogelijk is.’

5/5

Het is heel fijn om hele persoonlijke coaching gesprekken te hebben, zonder dat het zwaar, of vermoeiend is. De coaching gesprekken gaven mij juist veel energie en zin om aan de slag te gaan.

5/5

Coen is een charmante coach die nieuwsgierig is en goed kan luisteren. Hij heeft veel inzicht in anderen en durft dat inzicht te gebruiken in het belang van de ander. Coen heeft iets speels en lichtvoetigs. Als coach experimenteert hij met onconventionele methoden.

5/5

Coen heeft een ontwapenende mix van diepe interesse en jeugdige verleidelijkheid die zorgt dat je, vanuit een kabbelend bestaan, plots een nieuwe wending in je leven ziet.

4/5

Je staat verbaasd van de resultaten en de ontdekkingen die je tijdens de coachingsessie ervaart! Hij zet je aan het denken en daagt je uit om tot handelen over te gaan. Coen was voor mij een geweldige coach! Thanks!

Coach Coen
2e Goudsbloemdwarsstraat 10a 1015 JZ Amsterdam
06 – 185 14 240 info@coachcoen.nl