Relatie therapie

Bij relatieproblemen is het vaak zo dat beide partijen gericht zijn op hun eigen gelijk. Met andere woorden: de ander heeft het meestal gedaan en moet dus veranderen. Maar aangezien de ander er vaak net zo over denkt ontstaat een impasse en komt er geen oplossing. Beide partijen voelen zich bedreigt, niet gehoord of gezien en waar ooit de relatie begon met een sterk wijgevoel is er nu een ik tegen jou gevoel. Relatie therapie helpt je de ander weer te zien en zelf ook weer gezien te worden.

Relatie therapie van Coach Coen

Tijdens de relatie therapie leren jij en je partner om beter met elkaar te communiceren en elkaar te leren begrijpen. De relatiecoach heeft tijdens deze gesprekken een begeleidende rol en zorgt ervoor dat beide partijen gehoord worden en weer dichter tot elkaar komen.

Er kunnen vele oorzaken zijn die maken dat een relatie vastloopt. In de coaching gesprekken is er ruimte voor beide partijen om zich te uiten en aan te geven wat je nodig hebt. Daarnaast kijken we ook naar wat de relatie nodig heeft en gaan we op zoek naar waar er overeenkomsten zijn en waar jullie elkaar vinden, in plaats van tegenover elkaar staan. Naast de gezamenlijke gesprekken kan het ook nuttig zijn om aparte coaching gesprekken te hebben die gericht zijn op jouw aandeel in het geheel en wat je zou kunnen kan verbeteren, los van wat de ander doet.

Contact opnemen

Als je een afspraak wilt maken voor relatie therapie kun je het contactformulier op de website invullen, of bellen met 06-18514240, zodat we een eerste afspraak kunnen inplannen.

Contact

Bel me terug

Bij vragen en of opmerkingen kun je contact opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.
Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.

VRAGEN?

Naam*

Email*

Uw vraag

Coach Coen
2e Goudsbloemdwarsstraat 10a 1015 JZ Amsterdam
06 – 185 14 240 info@coachcoen.nl