top of page

Coaching

Soms kan het lijken alsof het leven jou leeft in plaats van andersom. De dingen overkomen je, je rolt ergens in en blijft hangen in een situatie die je niet echt bewust hebt uitgekozen.

 

Het kan ook zijn dat de motivatie voor een bepaalde keuze niet per se voortkomt vanuit een verlangen, maar vanuit de behoefte om controle te hebben en jezelf veilig te stellen. Zo betekent werken vaak geld verdienen en betekent geld verdienen eigenlijk veilig zijn. Dat heeft weinig met passie te maken en op de lange termijn gaat er dan toch iets knagen. Maar hoe langer je al vast zit, hoe meer je van jezelf verwijderd bent geraakt en hoe moeilijker het is om nog te weten wat je eigenlijk echt wilt. Dat kan in je werk zijn, maar ook in je privéleven.

 

Coaching helpt je meer inzicht te krijgen in jouw manier van doen en van daaruit nieuwe mogelijkheden te ontdekken om meer grip op je leven te krijgen. Life coaching helpt je beter te luisteren naar jezelf en jezelf beter te begrijpen zodat je meer sturing aan je leven kan geven en meer voldoening en plezier ervaart. 

Neem vrijblijvend contact met mij op:

Als je eerst even kennis wilt maken of wilt overleggen of je met jouw vraag bij mij terecht kan kun je me een bericht sturen of kunnen we een vrijblijvende,
korte bel afspraak maken.

© 2020 Coach Coen

bottom of page