top of page

Begeleiding en supervisie

Als coach kun je ook behoefte hebben aan je eigen coach. Bijvoorbeeld omdat je in het certificeringstraject van CTI zit (waarbij 6 uur coaching verplicht is), of omdat je de CTI leadership course volgt en je daar zoveel mogelijk uit wilt halen, of omdat je vastloopt in je carrière als coach en daar wat ondersteuning bij wilt.

WORKSHOPS & TRAININGEN

Coaching is nog steeds een relatief nieuw en vaak onbegrepen vakgebied. Zowel aan de kant van de client als aan de kant van de coaches is er nog een hoop onduidelijkheid en verschil in opvatting over ons vakgebied. Ik vind het daarom belangrijk bij te dragen aan de verdere professionalisering van ons vak. Als community leader van de Dutch Co-Active Community organiseer ik met regelmaat workshops en trainingen voor coaches die de opleiding Co-Active Coaching hebben gevolgd van CTI, om zo hun kennis en vaardigheden te vergroten.

Neem vrijblijvend contact met mij op:

Als je eerst even kennis wilt maken of wilt overleggen of je met jouw vraag bij mij terecht kan kun je me een bericht sturen of kunnen we een vrijblijvende,
korte bel afspraak maken.

© 2020 Coach Coen

bottom of page